Η ομάδα των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Kinnick είναι ιδιαίτερα περήφανη για τους μικρούς, αλλά και μεγάλους μαθητές της, αφού κάθε χρόνο αγγίζουν το 100% της επιτυχίας!

Όχι, δεν υπερβάλλουμε... Οι περισσότεροι μαθητές μας, με πραγματικά στοιχεία που αγγίζουν το 100%, πετυχαίνουν τον στόχο τους όσον αφορά την κατάκτηση μίας ξένης γλώσσας (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά) και ως αποτέλεσμα, λαμβάνουν το πτυχίο για το οποίο έχουν προσπαθήσει.

Η αφοσίωση, η συγκέντρωση, η αποδοτική διδασκαλία αλλά και το καινοτόμο, εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εφαρμόζουμε, προσφέρουν σίγουρα αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές!

Αποτελέσματα εξετάσεων Πανεπιστημίου Cambridge Μάιος 2018

Τα πρώτα αποτελέσματα της εξεταστικής περιόδου Μαίου 2018 είναι γεγονός και τα νέα είναι θαυμάσια. Οι μαθητές μας που διαγωνίστηκαν στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου Cambridge σε Lower και Proficiency διέπρεψαν  και όλη η οικογένεια των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κίννικ είναι περήφανη για την τόσο μεγάλη επιτυχία τους! Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες! Εμείς θα είμαστε εδώ να τους στηρίζουμε!

Περισσότερα

Αποτελέσματα εξετάσεων Πανεπιστημίου Michigan και Michigan State Δεκέμβριος 2017

Οι επιτυχίες συνεχίζονται! Είμαστε κατενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα των Πανεπιστημίων Michigan και Michigan State. Οι μαθητές μας με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του κυρίου Κίννικ και της κυρίας Χριστίνας Κίννικ κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους και να αριστεύσουν στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Περισσότερα

Αποτελέσματα εξετάσεων LRN Awards Μάιος 2017

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές μας που πέτυχαν στις εξετάσεις LRN και Awards. Η προσπάθεια τους είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα και είναι πλέον έτοιμοι να προχωρήσουν και να προοδεύσουν και στα επόμενα επίπεδα γλωσσομάθειας. Συνεχίστε δυναμικά!

Περισσότερα

Αποτελέσματα εξετάσεων Πανεπιστημίου Michigan και Michigan State Μάιος 2017

Για άλλη μια χρονιά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Kinnick είναι στην ευχάριστη θέση να συγχαρούν τους μαθητές τους για την επιτυχία τους στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου Michigan και του Πανεπιστημίου Michigan State! Πάντα επιτυχίες!

Περισσότερα

Αποτελέσματα Europalso Stars 1 Μάιος 2017

Ξεκινώντας την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σε μικρή ηλικία εξοικειώνεσαι και με τη διαδικασία εξετάσεων αρκετά νωρίς. Οι λιλιπούτειοι μαθητές μας το τόλμησαν και τα κατάφεραν περίφημα! Τους αξίζουν πολλά μπράβο!

Περισσότερα